Forn Sed Norge
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forn Sed Norge

Forn Sed Norge
 
HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

 

 Viktig informasjon og regler for forumet

Go down 
AuthorMessage
IvarHAkershus
Admin
IvarHAkershus


Join date : 2013-02-09
Location : Bærum

Viktig informasjon og regler for forumet Empty
PostSubject: Viktig informasjon og regler for forumet   Viktig informasjon og regler for forumet EmptySat Apr 06, 2013 9:59 am

Forn Sed Norge (FSN) er et offentlig godkjent trossamfunn som erkjenner alle guder og vetter innen norrøn mytologi og nordisk folketro. FSN vil heve til verdighet igjen gammel sed og kulturarv. Vi har medlemmer over hele landet og mange er aktive blant annet ved å delta på blot hvor vi dyrker norrøne makter og naturkreftene. I Foreningen Forn Sed ønsker vi å skape et levedyktig forum og fellesskap for alle som ønsker å videreføre gamle tradisjoner, sed og skikk, samt forståelse og interesse for den norrøne kulturarv. Diskusjonsforumet til FSN er et hjelpemiddel til kontakt mellom medlemmer og utveksling av kunnskap og erfaringer tilknyttet den gamle sed. Innleggene vil være uttrykk for individuelle meninger og tolkninger og representerer ikke nødvendigvis hva FSN står for.

Regler for forumet

1. Dette er et lukket forum som kun er for registrerte medlemmer i FFS.

2. Alle brukernavn skal være sammensatt av fornavn, første bokstav i etternavnet, og fylke du bor i for at det skal bli godkjent.
   F. eks hvis du heter Ola Nordmann og bor i Buskerud blir ditt brukernavn OlaNBuskerud.

3. Deltakere skal være høflige, respektere andres tro og meninger og ikke gå til personangrep, banne eller bruke krenkende ord. Bruk vanlig folkeskikk og tenk før du poster et innlegg.    
   Husk at unge og sårbare mennesker også kan være på forumet.

4. Ikke legg ut andre medlemmers fulle navn, private e-postadresser, telefonnr, bostedsadresser eller annen informasjon som kan være sensitiv i forumet. All privat informasjon du legger  
   ut om deg selv er på eget ansvar.

5. Innlegg skal være saklige, språklig forståelige og holde seg til emnet det er postet under. Se over innhold og språk i innlegget før du poster.
   Administrator kan slette, sensurere eller flytte innlegg som ikke følger dette.

6. Brudd på reglene fører til en advarsel fra Administrator. Grove brudd på reglene eller tre advarsler fører til utestengelse fra forumet.  Da håper jeg alle våre medlemmer får benyttet seg av et hyggelig og lærerikt diskusjonsforum.

Ha godt år og fred!

Med vennlig hilsen Forstander i Forn Sed Norge
Back to top Go down
 
Viktig informasjon og regler for forumet
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forn Sed Norge :: Forum :: Velkommen-
Jump to: